Hogy tőled szelfizzenek

Az üzleted belső megjelenése éppolyan fontos, mint a külső cégtábla és portáldekoráció. A szép környezet ugyanis bizalmat ébreszt és lenyűgözi az embereket. Több időt töltenek nálad, és szívesebben vásárolnak tőled. A formabontó design installációktól a legkisebb dekorációs ötletekig segítünk neked, hogy elkápráztasd a vásárlóidat.

Signs Showroom

Signs Showroom

Inspirálódni szeretnél, mielőtt belevágsz a design-kivitelezési projektedbe? Szeretnéd élőben látni a különböző anyagokat és technológiákat?

Gyere el showroomunkba, ahol összegyűjtöttük az elmúlt két évtizedben általunk megvalósított lehetőségeket, valamint a világ minden tájáról beszerzett kivitelezési technológiákat és anyagmintákat, hogy pontosabb képet kaphass, mielőtt döntenél.

 

Kapcsolat

Fehérvári Nándor

kivitelzési vezető

Keress minket!

  • Hidden
  • Max. file size: 25 MB.

Portfólió

Vin.Vin City – Beltér

A Vin.Vin City egy autentikus vietnámi étterem az Andrássy úton. A logójában olyan klasszikus Vietnámhoz kapcsolódó elemeket használtunk fel, mint a kúpos szalmakalap és az evőpálcika. A mosoly utal a névadó win-win szókapcsolatra, illetve az étterem hangulatát nagyban meghatározó tulajdonos, Simi (Nguyen Tien Sy) mindig kedves kisugárzására.  A családias, mosolygós hangulat visszaköszön az étterem számos pontján megtalálható dekorációs elemekben, a vietnámi kultúrához és ételekhez kapcsolódó piktogramon is. Az ikonok megjelennek a világító dobozokból készült installáción, az étel és itallapon, valamint a Vietnám gasztronómiai sokszínűségét bemutató, egész falat betöltő infografikán is.